21 Kasım 2013 Perşembe

Gönderen ASMA | 0 yorum

En Yeni Android Oyunları



Her hafta Perşembe günü sizlere sunduğumuz 5 adet ücretsiz ve yeni "Android Oyunlarıyla" karşınızdayız. Bu hafta yine birbirinden kaliteli ve heyecanlı oyunlar telefonunuza gelecek.
21/11/2013 18:00
Akıllı telefon pazarının yarısından hatrı sayılır kısmını elinde tutan Android ekosistemi, artık mobil uygulama ve oyun açısından da kalitesini artırmış durumda. Her hafta pek çok yeni oyunun çıktığı platformda, hem ücretli hem de ücretsiz her zevke uygun oyun bulmak oldukça kolay. Biz de ShiftDelete.Net olarak okurlarımıza her hafta yeni oyun önerilerimizi yapmayı sürdürüyoruz.
Geçen haftaki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.
Bu hafta yine birbirinden kaliteli ve eğlenceli 5 oyunla karşınızdayız. Bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor?
GT Racing 2
Mobil cihazlardaki en ünlü oyun yapımcılarını sıralayacak olursak Gameloft bu listenin başında olacaktır. Günümüzde Türkçe dil desteği sunmasıyla beğeni kazanan Gameloft, oyunlarını ücretsiz formda yaparak, oyun içi satın almaya yönlendirmesiyle de beğeni topluyor. Böylece korsan bir şekilde oyun indiren kullanıcıların da önüne geçilmiş oluyor.
Daha önceleri Nexus One, HTC Desire ve Galaxy S dönemlerine gittiğimizde GT Racing oyununun piyasaya düştüğünü ve büyük bir beğeni topladığını hatırlarız. Uzun bir süre yeniliklerle güncel tutulan oyunun nihayet ikinci jenerasyonu geçtiğimiz hafta Google Play Store'a geldi.
Asphalt 8'den daha kaliteli araç modellemeleriyle, Arcade oyundan öte simulasyon tadında bir oyun hazırlayan Gameloft, hem de bunu ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuyor.

Asphalt 8 ile daha renkli ve eğlenceli, GT Racing 2 ile de daha gerçekçi bir yarış deneyimi alabiliyorsunuz.
Çoklu oyuncu moduna sahip olan oyunda, arkadaşlarınızla yarış yapma imkanı bulup ayrıca puan kazanabiliyorsunuz. 30'un üzerinde lisanslı otomobil koleksiyonuyla gerçeğe yakın grafiklerle karşımıza çıkan oyun, klasik yarış modunda 1400'e varan farklı etkinlikle uzun bir oyun süresi bizlere sunuyor.
Android 2.3 Gingerbread ve üzeri cihazlarda çalışabilen oyun, 978 MB boyutuyla dikkat çekiyor. Grafik ayarı sayesinde mütevazi donanıma sahip cihazların da, bu oyunu oynama ihtimalleri artıyor. Tabi kesin akıcı bir oyun garantisi var diyemiyoruz.


0 yorum: