17 Şubat 2014 Pazartesi

Gönderen ASMA | 0 yorum

ABAKÜS KULLANIMI VE YENİ UYGULAMALAR

Her insanın ilkokulda kullandığı Abaküs günümüzde de yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Ancak günümüzdeki kullanımı eskiye göre biraz daha farklıdır. Özellikle mental aritmetik denildiğinde çocukların zihinsel zekalarının gelişmesinde büyük bir rol oynayan yöntem gelmektedir. Bu yöntemde abaküs sayesinde çocukların konsantrasyon ve dikkat beceriler geliştirilirken aynı zamanda matematik işlemlerini hızlı ve doğru bir şekilde yapmaları da sağlanmaktadır.
Seo tam olarak Türkçe karşılığı arama motoru optimizasyonu olup amacı ise internet sitelerinin arama motorlarında üst sıralarda çıkmasını sağlamıştır. Bu uygulama düzgün bir şekilde yapıldığında ne kadar fayda sağlayacaksa yanlış kişiler tarafından uygulandığında da siteye zarar verme olasılığı yüksektir. SEO Uzmanı olmayan kişiler insanları üst sıralarda çıkma vaatleri ile kandırıp onları istismar etmektedir.
İnsanların boş zamanlarında yapmaktan keyif aldıkları aktivitelerden biri hiç şüphesiz kitap okumaktır. Hoşlarına giden kitapları okuyarak insanlar eğlenceli zaman geçirme fırsatını elde ederler. Bununla birlikte İslami Kitaplar da insanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. İnsanlar bu kitaplar sayesinde dini bilgilerini artırma fırsatını yakalamışlardır.

0 yorum: