13 Mart 2014 Perşembe

Gönderen ASMA | 0 yorum

Ankara Lazer Epilasyon ve Cilt Bakim Merkezleri

Günümüze kadar denenmiş tüm epilasyon çeşitleri içinde tüyleri tamamen yok etmesi dolayısıyla en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemidir. Kalıcı çözümler sunduğu için bayanlar tarafından tercih edildiği gibi son zamanlarda erkeklerinde yoğun olarak ilgisini çekmektedir. İlgi ve talebin sürekli artış göstermesiyle güzellik merkezlerinin sayılarına her geçen gün yenileri eklenmektedir. Birbirinden lüks ve gösterişli bu salonlar müşterilerine en iyi hizmeti en ekonomik şartlarda sunabilmek için çeşitli kampanyalar yapmakta ve farklı ödeme imkânları sunmaktadırlar.
Bir diğer konu ise ince ve zarif olmayı başarmaktır. Kilo alma korkuları ve neredeyse yaşam boyu süren diyetlere rağmen, vücudun belli bölümlerindeki yağ birikmesinin önüne geçmek mümkün olmamaktadır. Bel, karın, basenler, yağlanmaların sıkça görüldüğü yerlerdir. Çeşitli bölgesel zayıflama yöntemleri ile bu bölgeler deki yağlanmaların önüne geçilmekte ve daha fit bir görüntüye sahip olunabilmektedir.
Güzel görünmek, fit bir vücut ve en önemlisi ise her yaşta genç bir görüntüye sahip olmak. Yüz çevresinde istenmeyen kırışıklıkların yok edilmesi için günümüzde çok tercih edilen yöntemlerin başında botoks gelmektedir. Bu yöntemi de birçok kadın tercih etmekte ve 6 ay kadar kalıcı bir görüntüye kavuşmaktadır.

Kaynak : www.lazerepiilasyon.com

0 yorum: