5 Mayıs 2014 Pazartesi

Gönderen ASMA | 0 yorum

Su Kaçağı Arama

Tesisatların belirli noktalarında ilerleyen zaman ve aşınmalar nedeni ile bazı zayıflıklar meydana gelebilir. Bu zayıflıklar su sızıntılarını oluşumuna neden olabilir. Su sızıntıları tüm tesisat hattını olumsuz bir şekilde etkileyeceği için ya tamamen değiştirilmesi gerekir ya da su sızıntılarının kontrol altına alınması gerekir. Su sızıntılarının kontrol altına alınabilmesi için su kaçağı arama işlemlerinin yapılması gerekir.
Özellikle imkanların ve zamanın gelişmesi ile birlikte su kaçağı bulma aşamaları da değişiklik göstermektedir. Eskiden su sızıntıları kontrol altına alınırken tüm tesisatın kırılması gerekiyordu. Ancak bu masraflı ve yorucu bir işlem olduğu için yeni arama yöntemleri geliştirilmiştir.
Son zamanlarda su kaçağı tespiti yapılırken teknolojinin nimetlerinden yararlanılmaktadır. Son teknoloji araçlar ile kırma dökme işlemi olmadan su kaçağı kontrol altına alınmaktadır. Ancak bu işlem profesyonel kişiler tarafından yapıldığı takdirde olumlu sonuçlar vermektedir. Su kaçağı bireysel olarak yapıldığı takdirde kırılarak sızıntının kaynaklandığı bölge bulunmaya ve bu sızıntının üst tarafından kontrol sağlanmaya çalışılır. Profesyonel bir yardım alarak yorulmadan sızıntının tespiti ve kontrolü sağlanabilir. Su kaçağı sorununa karşı profesyonel ekibi ve ekipmanları ile birlikte yardım alabileceğiniz www.susizintisi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum: