5 Mayıs 2014 Pazartesi

Gönderen ASMA | 0 yorum

Su Kaçağı Bulma

Tesisatlar üzerinde yaşanılan en ciddi problem sıkça karşımıza çıkan sızıntı problemi olarak ifade edilebilir. Su sızıntıları tüm tesisatın işleyişini bozarak zarar görmesine neden olabilir. Bu yüzden müdahale edilmesi gerekir. Su kaçağı arama işlemleri profesyonel kişiler tarafından yapıldığı takdirde çok daha başarılı ve çok daha kısa süre içerisinde yapılabilir.
Su kaçağı bulma işlemi için çeşitli yöntemler kullanılabilir. Ancak bu yöntemler arasında eskiden beri en çok kullanılan yöntem tesisat borularını kırarak yapılan arama şeklidir. Bu yöntem ile birlikte etraf fazlasıyla kirlenebilir ayrıca sonrasında tesisatın eski haline getirilmesi tekrar bir maliyet olarak ifade edilebilir. Bu yüzden yeni yöntemlerin geliştirilerek kullanılması gerekir.
Teknolojinin ve zamanın ilerlemesi ile birlikte su kaçağı tespiti çok daha kolay ve hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Profesyonel tesisatçılar tarafından kullanılan araçlar su sızıntılarını kırıp dökmeden bulma imkanı taşımaktadır. Ancak bu yöntem sadece profesyonel bilirkişiler tarafından uygulanabilir. Bireysel olarak müdahale etmek isterseniz kırma yöntemini kullanabilirsiniz. Tesisat problemlerinizde başarılı ve profesyonel bir destek almak için www.susizintisi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve firma iletişim numaraları için TIKLAYINIZ

0 yorum: